dostop link

2014-2015

FINALE

V torek, 26. 5. 2015, se je v ŠD Trata odvijal veliki finale. Med člane žirije, ki so bili devetošolka Tamara Brčina, predstavnica staršev gospa Branka Potočnik Krajnik in učiteljica Majda Kosec, je sedel Frenk Nova, ki smo ga lahko letošnjo pomlad spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas na POP TV. Prireditev je povezovala Mateja Feltrin Novljan. 
 

projekcija

 

projekcija1


Po preštetih glasovih žirije in obiskovalcev v dvorani je prvo mesto osvojila šestošolka Amina Hodžić, ki se je predstavila s pesmijo Ghost pevke Elle Henderson. Za nagrado si je prislužila izlet v Gardaland, ki ga podarja potovalna agencija Alpetour. Drugo mesto pa sta osvojili Ajda Pogačnik in Eva Šmid, ki bosta za nagrado preživeli dan v Poletnem parku na Krvavcu.

01_cvetko
02_cvetko(1)

Finalne prireditve nebi bilo brez naših zvestih pokroviteljev. Najlepša hvala vsem.

POKROVITELJI
 

POLFINALE

V sredo, 18. 3. 2015, je bilo v večnamenskem prostoru naše šole polfinale projekta Cvetko ima talent. Predstavilo se je 12 posameznikov oziroma skupin. Izmed nastopajočih je štiričlanska komisija izbrala 5 finalistov, 2 finalista pa so z glasovanjem izbrali gledalci v dvorani. Finalna prireditev bo v torek, 26. 5. 2015, v Športni dvorani Trata.

AVDICIJA

V sredo, 4. 2. 2015, ja na naši šoli potekala avdicija za šov Cvetko ima talent. Cvetko ima talent je zabavna prireditev, na kateri se bodo predstavili učenci naše šole s talentom v katerem koli žanru ali spretnosti. To je petje, ples, igranje na inštrument, »stand up« nastopom, čaranjem ali kar koli drugega. Kandidati, ki so se prijavili na avdicijo, so morali svoje skrite adute pokazati štirim žirantom. Bili so tudi pred samim objektivom kamere in fotoaparata, s katerima so dogajanje na avdiciji spremljali učenci, ki obiskujejo interesno dejavnost snemanje in montaža video in avdio posnetkov. Na avdiciji se je predstavilo 17 posameznikov oziroma skupin. Avdicija je potekala uspešno, kot smo od naših učencev pričakovali. Pokazali so pogum, željo, iskro v očeh, nas nasmejali, nekateri presenetili, spet drugi pozitivno šokirali.