Učbeniški sklad

OBVESTILO GLEDE IZPOSOJE UČBENIKOV IN NAKUPA DELOVNIH ZVEZKOV

V šolskem letu 2017/2018 se je tudi OŠ Cvetka Golarja vključila v nacionalni bibliografski sistem COBISS. Vnašanje knjižničnega gradiva poteka postopoma, učbeniki bodo prišli na vrsto med poletnimi počitnicami. Izposoja učbenikov za šolsko leto 2018/2019 bo zato potekala drugače kot doslej. Učenci bodo učbenike vračali v zadnjem tednu šolskega leta, nove pa si bodo lahko izposodili v prvem tednu prihodnjega šolskega leta.

Razpored izposoje bo objavljen na šolski spletni strani in oglasni deski pred šolo najkasneje do 30. avgusta 2018. Če nam bo uspelo učbenike za 9. razred vpisati že do konca tega šolskega leta, bodo bodoči devetošolci učbenike prejeli še pred odhodom na počitnice.

Seznam učbenikov si lahko ogledate na povezavi: (povezava učbeniki.)

Na povezavi (povezava delovni zvezki) si lahko ogledate seznam delovnih zvezkov, ki jih kupite sami. Starši boste prejeli tudi naročilnice na katerih bodo navedeni delovni zvezki za tisti razred, ki ga bo v prihodnjem šolskem letu obiskoval vaš otrok. Izpolnjene naročilnice lahko vrnete v šolo ali pa jih sami oddate na pošti ali v založbi. Prevzem delovnih zvezkov v šoli NI MOŽEN.

Učenci 1. razreda bodo delovne zvezke dobili v šoli BREZPLAČNO, in sicer ob začetku šolskega leta.

Prosimo, da si preberete tudi Navodila uporabnikom učbeniškega sklada na povezavi: (povezava navodila).

Za dodatne informacije pokličite Niko Lebar na 04/ 513 0 415