dostop link

2015-2016

FINALE

V četrtek, 26. 5. 2016, se je v ŠD Trata odvijal veliki finale. Med člane žirije, ki so bili devetošolec Gašper Bogovič, predstavnica staršev gospa Branka Potočnik Krajnik in učiteljica Majda Kosec, je sedel Nejc Lombardo, ki smo ga lahko letošnjo pomlad spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas na POP TV. Prireditev je povezovala Mateja Feltrin Novljan. V spremljevalnem delu programa so poleg naših učencev (otroški in mladinski pevski zbor, akrobatska skupina Netopirji in Cvetke) nastopili tudi Jazz je kul bend, ki ga sestavljajo učenci Glasbene šole Škofja Loka. Dve pesmi pa je zapel tudi Nejc Lombardo.
Po preštetih glasovih žirije je prvo mesto osvojil sedmošolec Dane Jemc. Za nagrado si je prisluži izlet v Gardaland, ki ga podarja potovalna agencija Alpetour. 
 

cvetko_01

Najboljša po mnenju obiskovalcev v dvorani pa je postala Hana Karabegović, ki bo za nagrado preživela dan v Poletnem parku na Krvavcu.

cvetko_02

Fotogalerija 

Finalne prireditve nebi bilo brez naših zvestih pokroviteljev. Najlepša hvala vsem.

pokrovitelji1

 

pokrovitelji2

O finalni prireditvi so pisali tudi v junijski številki Loških novic.

Cvetko_Loske_novice


POLFINALE
V četrtek, 31. 3. 2016, se je v večnamenskem prostoru naše šole odvijal polfinale projekta Cvetko ima talent. Predstavilo se je 11 posameznikov oziroma duetov. Izmed nastopajočih je tričlanska komisija izbrala 6 finalistov, 2 finalista pa so z glasovanjem izbrali gledalci v dvorani. Finalna prireditev projekta Cvetko ima talent bo v četrtek, 26. 5. 2016, v Športni dvorani Trata. Obeta se nam zanimiv in napet finale. V spremljevalnem delu pa bodo nastopili otroški pevski zbor, navijaška skupina Cvetke, akrobatska skupina Netopirji in skupina Jazz je kul bend, ki jo sestavljajo učenci Glasbene šole Škofja Loka. Kot poseben gost pa bo nastopil Nejc Lombardo, ki ga trenutno lahko spremljamo kot enega izmed tekmovalcev v televizijski oddaji Znan obraz ima svoj glas, bil pa je tudi finalist letošnje sezone oddaje Slovenija ima talent. 

Cvetko_polfinale_01
Cvetko_polfinale_02
Cvetko_polfinale_03


AVDICIJA
V četrtek, 25. 2. 2016, ja na naši šoli potekala avdicija za projekt Cvetko ima talent. Cvetko ima talent je zabavna prireditev, na kateri se bodo predstavili učenci naše šole s talentom v katerem koli žanru ali spretnosti. To je petje, ples, igranje na inštrument, »stand up« nastopom, čaranjem ali kar koli drugega. Kandidati, ki so se prijavili na avdicijo, so morali svoje skrite adute pokazati trem žirantom. Bili so tudi pred samim objektivom kamere in fotoaparata, s katerima so dogajanje na avdiciji spremljali učenci, ki obiskujejo interesno dejavnost snemanje in montaža video in avdio posnetkov. Na avdiciji se je predstavilo 12 posameznikov oziroma skupin. Avdicija je potekala uspešno, kot smo od naših učencev pričakovali. Pokazali so pogum, željo, iskro v očeh, nas nasmejali, nekateri tudi presenetili.
 

splet_01

splet_02