Aktualne novice

mar 25 2020

Nadaljevanja dela na daljavo

 

Drage učenke, dragi učenci! 

Za nami je poseben teden, ko smo vsi prvič izkusili učenje na daljavo: učenci, učitelji in starši. Upamo, da ste zdravi in vam drugačna oblika dela ne povzroča prevelikih težav. Začetne težave zaradi povečanega prometa na internetu večinoma odpravljene. Če se še zgodi zastoj, poskusite čez kakšno uro, najbrž bo šlo. Naredite kolikor morete v danem trenutku. In ne pozabite – če se zatakne, pišite svojim učiteljem!

Učence, ki se še niste odzvali povabilu učiteljev, da se jim oglasite, ali še niste uspeli vzpostaviti stika z učno snovjo, ki jo objavljamo v spletnih učilnicah, prosimo, da to storite. Sporočite svojemu razredniku v čem je težava, da skupaj najdemo pot do rešitve.

Spoštovani starši! 

Iskreno se vam zahvaljujem za vso spodbudo, ki jo nudite svojim otrokom, da naše izobraževanje na daljavo poteka po načrtih. Zahvaljujem se tudi za vse prijazne besede, ki ste jih v minulih dneh namenili meni in mojim sodelavcem.

 

Šola še naprej ostaja zaprta, nadaljevali bomo z izobraževanjem na daljavo.

Delo za šolo je pomembno, a je le del našega življenja. Zato se ni vredno zaradi tega prepirati, se slabo počutiti, krhati družinskih odnosov. Naj bo čas, ko moramo biti vsi skupaj doma, čas za družino, pogovore, dobro počutje in občutek varnosti. Pomembno je, da se držimo preventivnih ukrepov, ostajamo doma in se na svežem zraku zadržujemo sami (oziroma z družinskimi člani). Časi res niso lahki, a bomo zmogli.

 

mag. Karla Krajnik, ravnateljica

 

Na spletnih povezavah si lahko pogledate:

- dostop do gradiv za delo na daljavo

- priporočila stroke ob epidemiji

- priporočila o telesni dejavnosti v času širjenja korona virusa  

- aktualne informacije Občine Šk. Loka