Aktualne novice

okt 01 2021

NOVO - elektronsko evidentiranje prehrane

 

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo uvedli elektronsko evidentiranje prehrane učencev preko e-Asistenta. To pomeni, da od 4. 10. 2021 starši lahko sami prijavljate oz. odjavljate prehrano za svoje otroke v e-Asistentu. Prehrano lahko začasno odjavljate tudi po starih, utečenih načinih. Šolsko prehrano je potrebno odjaviti do 8. ure za naslednji dan, da je obrok odjavljen pravočasno. V primeru prepozne odjave se obrok zaračuna.

Za evidentiranje kosil bodo učenci potrebovali ključke. Vsi učenci, ki so naročeni na šolsko kosilo, bodo ključke prejeli. Z njimi se bodo evidentirali ob delilnem pultu ob prihodu na kosilo.

Učenci naj ključke redno prinašajo s seboj, saj bo le tako omogočeno nemoteno razdeljevanje kosil. Učence 1. razredov bodo evidentirale učiteljice, zato bodo njihovi ključki ostali v šoli.

Učenci bodo iste ključke uporabljali do konca osnovnošolskega izobraževanja. Takrat jih bodo vrnili. Prve ključke dobijo brezplačno. V primeru izgube ključka starši plačate pripravo novega, kar bo obračunano na položnici.

Za dodatna pojasnila se obrnite na Petro Kalan (petra.kalan@oscg.si, tel.: 04 513 04 07) ali Marjeto Pfajfar (marjeta.pfajfar@oscg.si, tel.: 04 513 04 04).

 

 

datum objave: 1. 10. 2021