Aktualne novice

jun 24 2021

Ob koncu šolskega leta

 

Danes je zadnji dan šolskega leta, ki je bilo že drugo zapored precej drugačno kot običajno. Bilo je zahtevno za vse. Zaposleni na šoli smo se potrudili po svojih najboljših močeh, da smo tudi to šolsko leto uspešno pripeljali do konca.

Čestitam vsem učenkam in učencem, ki so uspešno zaključili razred, in izrekam priznanje vsem tistim, ki so sodelovali na različnih dejavnostih v šoli, se udeležili tekmovanj iz znanja, osvajali priznanja, osvojili bralno značko, sodelovali s svojimi prispevki na različnih natečajih, popestrili naše prireditve s svojimi nastopi, sodelovali na športnih dogodkih - skratka v najboljši meri izkoristili vse svoje sposobnosti.

Spoštovani starši, hvala za vaše zaupanje  in predvsem hvala, ker ste bili že lani in tudi letos, ko so učenke in učenci veliko ur preživeli doma, njihova spodbuda, podpora, in še več - tudi učitelji in prijatelji.

Jutri si vzemite čas za praznovanja - okroglo obletnico naše države.


Preživite sproščujoče počitnice.

Mag. Karla Krajnik, ravnateljica

 

Ob koncu šolskega leta je tudi ministrica za šolstvo in šport objavila poslanico. Dosegljiva je na povezavi tukaj

Prejeli smo tudi pismo ministra za zdravje Janeza Poklukarja z vabilom k cepljenju s prošnjo, da z vsebino seznanimo  starše. Dosegljivo je na povezavi tukaj.