Aktualne novice

apr 09 2021

Pouk od 12. 4. 2021 dalje

 

Spoštovani,

od ponedeljka, 12. 4. 2021, bo ponovno za vse učence potekal pouk v prostorih šole. Pouk bomo izvajali po urniku, ki je veljav v tednu pred zaprtjem šol.

Še vedno je v veljavi odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-Cov-2, v skladu s katerim je obvezna uporaba zaščitnih mask za učence od 6. razreda dalje ves čas, ko so v prostorih šole - tudi pri pouku. Izjema je pouk športa, ko učencem mask ni potrebno nositi. Do 5. razreda morajo učenci zaščitno masko nositi pred vstopom v šolo, v skupnih prostorih šole, če poteka pouk v heterogeni skupini (neobvezni izbirni predmeti).

Na avtobusu morajo zaščitno masko nositi vsi učenci. Vozni red šolskih avtobusov ostaja nespremenjen.

Govorilne ure bodo še naprej potekale na daljavo. Po šolskem koledarju so popoldanske govorilne ure predvidene v ponedeljek, 12. 4. 2021, od 17. ure dalje. Starši, ki se želite pogovoriti z učitelji, razredniku ali učitelju posameznega predmeta predhodno pošljite elektronsko sporočilo. Učitelj vam bo odgovoril z informacijo o uri in vam poslal povezavo do ZOOM-a.

Veselimo se ponovnega srečanja z našimi učenci. Zaposleni v šoli se bomo maksimalno, v okviru naših možnosti, potrudili, da bo šolanje potekalo varno. Vas, spoštovani starši, pa prosimo za dobro in strpno sodelovanje tudi v bodoče.

Lep pozdrav,

Mag. Karla Krajnik, ravnateljica