Aktualne novice

apr 10 2019

Naravoslovni tabor 8. c in 8. d

 

Ponedeljek, 8.4.2019

Da je Bohinjsko jezero lepo, ni treba posebej poudarjati. Danes smo osmošolci preveslali kar precejšen del jezera, spoznali smo par novih taktik za preživetje v naravi in pretekli že vse stopnice kar nekajkrat (pa jih ni prav malo)... Po okusni večerji pa se bomo odpravili še na nočni pohod do Ribčevega laza...ali dlje...odvisno od tega, kako se bomo obnašali:)

Torek, 9.4.2019

Danes pa smo preizkušali, kako smo močni. Ne samo, da smo se izkazali pri nošenju čolna in veslanju, na preizkušnji sta bili tudi naša psihična moč in vzdržljivost. Dež nam je malo ponagajal pri popoldanski orientaciji, vendar so nam makaroni na večerji povrnili vso energijo za večerno aktivnost. Kaj lahko rečemo...ni nam dolgčas:)

Sreda, 10.4.2019

Včeraj zvečer smo pokazali, da nam risarskih in igralskih sposobnosti ne manjka. Danes pa smo bili mokri, premraženi in polni raznoraznih emocij. Vsak pri sebi je spoznal, kako močen je. Popoldne se je vreme umirilo, mi pa smo zelo dobro zadevali tarče in se učili, kako preživeti v naravi.

 

Četrtek, 11.4.2019

Sredo smo zaključili z družabnim večerom. Malo smo se podružili na hodniku, ali pa v sobah, zanimivo je bilo tudi druženje s sedmošolci iz Dolenjske. Dokazujemo, da se še znamo igrati:)

Da nas v tem tednu ni namočila samo narava, pa smo danes poskrbeli s skokom v bazen, saj smo si privoščili plavanje v Vodnem parku Bohinj. Popoldne smo šli na kanuje, zvečer nas čakajo cirkuške igre...

Jutri, ob 12.45 zapuščamo CŠOD Bohinj z zanimivimi vtisi:)

Več slik ...