Aktualne novice

sep 17 2018

Učenka ponovno na Prvem programu Radia Slovenija

 

Učenka Alina ponovno na Prvem programu Radia Slovenija

Alina Matanović, učenka 9. c in članica ekipe šolskega Radia Cvek, je 8. septembra 2018 že tretjič nastopila v oddaji Hudo! na Prvem programu Radia Slovenija. Tokrat je skupaj s še tremi šolarkami ter z igralcem Primožem Fortejem in voditeljico  Tadejo Bizilj  raziskovala svet igralstva. Primož Forte je  v javnosti  postal bolj prepoznaven po nastopu v slovenski televizijski nadaljevanki Ena žlahtna štorija, in sicer v vlogi Avguština.

Svoje vtise je Alina strnila takole:
» Pred začetkom oddaje smo bili vsi malo živčni, ko pa se je pričelo,  smo se sprostili. Najprej nas je voditeljica predstavila in nam šolarkam zastavila nekaj vprašanj v zvezi z začetkom novega šolskega leta, nato pa je igralec Primož Forte začel odgovarjati na naša vprašanja. Primoža Forteja sem spoznala kot zabavno in razigrano osebo. S svojimi šalami nam  je naredil dan še lepši. Seveda pa brez fotografiranja tudi ni šlo.  

Če bi morala gostovanje v oddaji Hudo! opisati z eno besedo, bi zagotovo rekla: PREČUDOVITO. Spoznala sem zanimive ljudi in pridobila nove dragocene izkušnje s področja novinarstva.«

Oddajo lahko poslušate na povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/hudo/