Cvetko ima talent

Cvetko/Unesco ima talent 2017/2018

V letošnjem šolskem letu na naši šoli že peto leto zapored poteka projekt Cvetko ima talent. Cvetko ima talent je zabavna prireditev, na kateri se predstavijo učenci naše šole s talentom v katerem koli žanru ali spretnosti. To je petje, ples, igranje na inštrument, imitacija ali kar koli drugega, vodijo pa ga učitelji Jasna Camlek, Klementina Tominšek in Andrej Novljan.

Kandidati, ki so se prijavili na avdicijo, so morali svoje skrite adute pokazati trem žirantom v torek, 27. 2. 2018. Predstavilo se je 10 posameznikov oziroma skupin. V mesecu aprilu se bodo najboljši iz avdicije predstavili v polfinalu, 25. aprila pa se bo odvil veliki finale v Športni dvorani Trata.

Smo pa ponosni, da je projekt postal nacionalni Unescov projekt. To pomeni, da smo šolam predstavili naš projekt in vsem zainteresiranim omogočili skupno srečanje. Na tem zaključnem dogodku se bodo predstavili vsi »zmagovalci« šol, ki ga bodo šole izbrale tekom leta. Cilji projekta so sodelovanje, strpnost in sprejemanje drugačnosti.

Fotogalerija iz avdicije

Kratek video finalne prireditve 2016/2017