dostop link

Aktualne novice

apr 18 2018

Gledališka skupina Orion na 16. Otroškem festivalu gledaliških sanj

P1010126

 

Učenci gledališke skupine Orion so v četrtek, 5. aprila 2018, nastopili na 16. Otroškem festivalu gledaliških sanj, ki ga za vse mlade gledališke ustvarjalce in ljubitelje te umetniške zvrsti organizira Pionirski dom v Ljubljani. Uprizorili so gledališko predstavo Zmeda v pravljicah, s katero so se že prej predstavili učencem razredne stopnje. Nastopili so: Tia Arh, Lea Mlinar, Ema Tea Ramić in Ana Žalec, vse iz 6. a, Neža Jesenovec, 6. c, Karlo Jemc, 7. a, Veronika Klemenčič in Maja Skoko, obe iz 7. c, Vida Bukovnik in Eva Družinec, obe  iz 8. a, Terezija Končan in  Alina Matanović , obe iz 8. c, Samo Bobnar, 8. d, Dane Jemc,  Miha Kušar in Zala Šink Madjar, vsi iz 9. a, Petra Stare, 9. b, in Pika Balažic, 9. c.

Štirim žirantom je bila predstava zelo všeč, zato so ji prisodili nominacijo za najboljšo predstavo za 1. in 2. triado. Tekmovalo je kar 45 gledaliških skupin.

P1010135

Učencem in njihovi mentorici ge. Niki Lebar za doseženi uspeh iskreno čestitamo in se jim zahvaljujemo, ker so tako lepo zastopali našo šolo.