Aktualne novice

feb 12 2018

Šola v naravi (6. razred)

 

Učenke in učenci 6. razreda so v zimski šoli v naravi v Kranjski Gori.

Ponedeljek, 12. 2. 2018

  • V ponedeljek, 12. 2. 2018, smo vsi 6. razredi odšli v zimsko šolo v naravi. Ko smo prispeli, so nam na prvem sestanku dodelili sobe, na drugem pa nam povedali, da zaradi slabih vremenskih razmer ne moremo na tek na smučeh, zato smo se odpravili na pohod. Bilo mi je všeč. Zvečer smo si ogledali še film

 Liza Levar, 6. b

  • V ponedeljek, 12. 2. 2018, smo vsi šesti razredi odšli v zimsko šolo v naravi v Kranjsko Goro. Zaradi močnega sneženja smo smučanje prestavili, namesto njega pa smo šli na pohod. Danes je bilo ocenjevanje sob. Zvečer smo si ogledali film.

Vid Benedičič, 6. b

  • V ponedeljek, 12. 2. 2018, smo okoli 10.00 prispeli v hotel Rute. Zaradi slabega vremena je smučanje odpadlo. Nadomestili smo ga s pohodom. Po večerji smo si ogledali še film.

Manca Novljan, 6. c

  • Danes smo vsi 6. razredi odšli v šolo v naravi. Ko smo prišli, smo se razdelili v sobe in se razpakirali. Zaradi sneženja nam je smučanje odpadlo, zato smo imeli pohod. Po večerji smo si ogledali še film.

Lara Tomše, 6. a

Fotogalerija - ponedeljek, 12. 2. 2018

Torek, 13. 2. 2018

  • Danes smo udeleženci B programa odšli v bazen. Ob 16.00 smo vsi iz 6. c odšli v Slovenski planinski muzej v Mojstrano. Po večerji smo imeli zanimiv kviz. Kmalu smo odšli v postelje.

Sara Avdić, 6. c

  • Drugi dan šole v naravi je bil zelo zanimiv. Najprej smo pojedli zajtrk, nato pa smo odšli v bazen. Po počitku smo se odpravili v Planinski muzej v Mojstrano, kjer je bilo zelo zanimivo. Zelo sem uživala.

Liza Levar, 6. b

  • Danes smo končno stopili na smuči. Najprej smo se razdelili v skupine, potem smo začeli smučati. Popoldan smo odšli v Slovenski planinski muzej v Mojstrano. Ko smo pojedli večerjo, smo imeli kviz. Po kvizu smo odšli v postelje in zaspali.

Lara Tomše, 6. a.

Fotogalerija - torek, 13. 2. 2018

Sreda, 14. 2. 2018

  • Danes smo se po zajtrku odpravili v Planico in nato od tam peš v Tamar. Po kosilu smo prvič obuli smučke za tek na smučeh in močno uživali. Po večerji pa smo se odpravili še v trgovino, kjer smo kupili vse mogoče. Bilo je zelo dobro.

Liza Levar, 6. b

  • Zjutraj smo se zbudili in odšli na zajtrk. Ob 8.20 smo se odpeljali na smučišče. Po kosilu smo odšli na počitek v svoje sobe. Zvečer smo imeli večerjo. Potem smo odšli na nočno smučanje, ki je trajalo od 19. do 21. ure.

Vid Benedičič, 6. b

  • V sredo smo imeli lep dan. Zjutraj smo se po zajtrku odpravili na smučanje. Vrnili smo se ob 13. uri. Po kosilu smo imeli malo daljši počitek. Zvečer pa smo odšli na nočno smučanje. Smučali smo 2 uri. Zvečer smo zaspani popadali v postelje.

Eva Reven, 6. c

Fotogalerija - sreda, 14. 2. 2018

Fotogalerija - četrtek, 14. 2. 2018