Aktualne novice

avg 21 2017

Prvi šolski dan v šolskem letu 2017/2018

 

V šolskem letu 2017/2018 se prične pouk v petek, 1. septembra 2017. Prvi šolski dan je za učence od 2. do 9. razreda začetek pouka ob 8.20. Učenci bodo najprej imeli dve uri z razrednikom, nato pa pouk po urniku. Na razredni stopnji (od 2. do 5. razreda) bo prvi šolski dan pouk do 12.00, na predmetni stopnji (od 6. do 9. razreda) pa do 12.50.

Učenci 6. razreda prvi šolski dan počakajo v garderobi predmetne stopnje na razrednike, ki jih bodo pospremili v matične učilnice.

Sprejem za učence prvega razreda bo na matični šoli ob 9.15 v večnamenskem prostoru, na PŠ Reteče pa bo sprejem ob 12.30 v telovadnici.

PODALJŠANO BIVANJE

V petek bo organizirano podaljšano bivanje za učence od 2. do 5. razreda. Prijave za podaljšano bivanje bomo pobrali 1. šolsko uro.Starše prosimo, da se z otrokom pred odhodom v šolo dogovorite, do katere ure bo otrok prvi šolski dan ostal v podaljšanem bivanju. Mlajšim učencem to napišite tudi v beležko. Seznam učencev od 2. do 5. razreda, ki so se za šolsko leto 2017/2018 prijavili v podaljšano bivanje, bomo 1. šolsko uro prinesli v razred. Razredničarke bodo za posameznega učenca zapisale, do katere ure bo prvi šolski dan ostal v podaljšanem bivanju.  

PREHRANA

Prvi šolski dan bomo učencem v šoli pripravili malico, kosilo pa samo za učence, ki bodo ostali v podaljšanem bivanju.

ŠOLSKI PREVOZI

Prvi šolski dan je vozni red šolskih avtobusov prilagojen urniku. Objavljen je na oglasni deski šole, lahko pa si ga ogledate tudi TUKAJ.

Za prevoz s šolskim avtobusom otroci potrebujejo vozne karte, ki jih izda Potovalna agencija Alpetour in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Cvetka Golarja. V primeru, da otrok vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka.

Učenci, ki se bodo 1. 9. 2017 v šolo pripeljali s šolskim avtobusom prvič, vozne karte ne potrebujejo. Zanje bomo vozne karte naročili na šoli in jih bodo dobili v prvem tednu pouka.

Vozni red šolskih avtobusov v šolskem letu 2017/2018 je objavljen na oglasnih deskah v šoli, lahko pa si ga ogledate tudi TUKAJ.